Evi’s avonturen

Evi
Evi

Mijn naam is Evi, ik ben een Boomertje. Ik ben geboren op 12 juli 2019 in Valkenswaard. Ik woon sinds 13 september 2019 Bij de Fam. Smalbrugge in Geleen.
Vanaf nu ga ik proberen om mijn avonturen op te schrijven zodat jullie kunnen lezen wat ik zoal meemaak.

23 april 2019
Vanaf nu schrijf ik dus kleine stukjes op deze pagina.
Ik heb het best naar mijn zin bij het vrouwtje en het baasje. Ik krijg lekker 2 keer per dag  rauw vlees met een stukje gekookte ham (anders lust ik het niet). 
Ik wordt vier keer per dag uitgelaten door het baasje, en dat gaat nu prima. In het begin trok ik nog al behoorlijk aan de riem, maar dat is nu een heel stuk minder. Het baasje heeft een anti-trek tuigje  gekocht, en nu gaat het een stuk beter. Alleen het omdoen vind ik niet fijn, maar dan krijg ik een lekker snoepje van het baasje en dan valt het nog wel mee.
‘s-Avonds om 10 uur na de laatste ronde moet ik even mijn energie kwijt, en dan ren ik hard blaffend door de flat. Dat vinden het vrouwtje en het baasje niet leuk dan moet ik voor straf in de bench. Ik vind dat natuurlijk niet leuk, maar ik word dan wel weer rustig hi hi.
Zo, dit was mijn eerste verhaaltje. Ik hoop dat jullie het leuk vinden.

Evi


 

7 mei 2020

Hier weer een klein berichtje van mij.
Sinds kort hoef ik niet meer in de bench te slapen. Vanaf nu mag ik ‘s-nachts lekker in mijn eigen bedje slapen.
Vlak voordat het vrouwtje en het baasje gaan slapen legt een van hun mij in mijn bed. Eigenlijk moet ik dat uit mijzelf doen, maar dat komt nog wel. Meestal lig ik ‘s-avonds lekker op de bank te pitten, en heb ik eigenlijk geen zin om uit mijzelf naar bed te gaan, vandaar…

Het vrouwtje en het baasje waren eigenlijk best bang dat ik ‘s-nachts zou gaan “zwerven” door de flat, maar dat doe ik niet. Ik blijf lekker liggen totdat het 8 uur is. Tijd om met het baasje uit te gaan. 

Zo, dit was weer een klein verhaaltje van mij wat ik weer heb meegemaakt.

Evi

You may also like...

Reacties gesloten.